YouthSpeak Forum

0

AIESEC organizează cea mai mare lecție simultan: 2000 de copii din școlile bucureștene vor discuta obiectivele de dezvoltare durabilă

Pe 8 noiembrie, la YouthSpeak Forum România, 400 de tineri au ocazia să vorbească, dar și să ia inițiativă în privința problemelor cu care se confruntă atât țara noastră, cât și restul lumii. 400 de tineri vor facilita, împreună cu formatori din AIESEC, cea mai mare lecție despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă identificate de Organizația Națiunilor Unite (ONU), pentru 2000 de copii de la 6 școli din București.

YouthSpeak ForumRomânia este cea mai mare iniţiativă care urmărește să facă auzită vocea tinerilor și să îi inspire să ia măsuri în privinţa problemelor globale identificate de ONU, care pot fi atinse până în anul 2030 prin conştientizarea şi implicarea activă a oamenilor.

 

Florin Ghinda este Fondatorul România Pozitivă şi Alumnus AIESEC: el va ţine o prezentare legată de Importanţa Educaţiei de Calitate;
Ştefan Teişanu este Preşedintele „Fapte”, Director al Centrului Cultural Clujan și Alumnul AIESEC: acesta va ţine un key-note legat de Justiţie şi Instituţii Eficiente; Andrei Cosuleanu este Expert Protecţia Mediului şi va ţine un speech legat de Mediu şi protecţia acestuia;
Alex Glod  este Senior Trainer, Instructor Online, TEDxSpeaker si Alumnus AIESEC. În cei peste 6 ani de experiență, a format peste 2500 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership și are peste 10.000 de studenți online pe Udemy.

Youth Speak este o mișcare globală inițiată de AIESEC, prin care aceștia își doresc să descopere care este părerea cât mai multor tineri asupra societății noastre și a problemelor din jur, căutând și implementând soluții pentru aceste probleme. Prin intermediul Youth SpeakSurvey se dorește aducerea în atenția factorilor de decizie opiniile cât mai multor tineri. În felul acesta, putem avea ceva de spus în privința modului în care va arăta societatea noastră în 2030. În cadrul evenimentului Youth Speak Forum se dorește adunarea live a răspunsurilor celor 400 de tineri.

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit, condusă de tineri. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială. Din momentul fondării, aceștia au dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel, Martti Ahtisaari din Finlanda.

­­­

AIESEC ÎN PARTENERIAT CU ORGANIZAŢIA NAŢIUNILOR UNITE

 YouthSpeak Forum face parte din Youth 4 Global Goals, o inițiativa globală AIESEC pentru a mobiliza tinerii în a atinge cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă. Această inițiativă a fost creată în urma parteneriatului global între AIESEC și Organizația Națiunilor Unite, lansat în decembrie 2015, la New York. AIESEC și-a luat angajamentul de a contribui la atingerea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă în 3 direcții: a promova cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, a crește gradul de conștientizare a acestora în rândul tinerilor și a-i implica activ în atingerea celor 17 obiective prin programele noastre internaționale.

Invitație la eveniment

AIESEC își dorește să demonstreze că încă SE POATE, că tinerii din România fac lucruri frumoase și sunt activi și implicați în inițiative cu impact social pozitiv. Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteți accesa următorul link/site: http://ysf.aiesec.ro/

Share.

Leave A Reply