Viitorii lideri ai Mișcării Studențești la Alba Iulia !

0

 În perioada 4-8 Iulie, la Alba Iulia se desfășoară NEXT JR, proiect tradițional al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) organizat anul acesta de Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia (LSUA). Participanții, peste 50 de studenți veniți din toate colțurile țării, vor face cunoștință cu ceea ce înseamnă Mișcarea Studențească din România.

 

NEXT ANOSR este un program care se desfăşoară în fiecare an care ca principal obiectiv asigurarea continuităţii în organizațiile studențești și care se adresează coordonatorilor de resurse umane, respectiv bobocilor din organizațiile studențești. NEXT JR este a doua etapă a programului iar participanții sunt boboci ai organizațiilor studențești membre  ANOSR. Pe parcursul evenimentului, ei vor participa la dezbateri, workshop-uri pe tema reprezentării studențești și nu în ultimul rând, activități de teambuilding.

“ Sperăm ca participanții de anul acesta să aibă o experiență la fel de plăcută ca și cea din anii anteriori, că își vor aminti cu drag de Alba Iulia și vor pleca cu un bagaj încărcat de cunoștințe utile organizațiilor lor” – Lăpăduș Janeta Corina, Președinte LSUA

”Asigurarea continuității în organizațiile studențești este deosebit de importantă în contextul în care generațiile de studenți sunt foarte fluctuante, un student implicandu-se în medie aproximativ 2 ani într-o organizație studențească. E foarte important ca membrii organizațiilor să cunoască Mișcarea Studențească și să poată transmite cunoștințele lor tuturor membrilor. Le mulțumim încă o dată colegilor de la LSUA pentru eforturile depuse în organizarea evenimentului de anul acesta.” – Brîndușa Lungu, Vicepreședinte Relații Publice ANOSR

Ediția de anul acesta se desfășoară cu sprijinul Primăriei Sebeș, al Consiliului Județean Alba Iulia și al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Share.

Leave A Reply