Un nou Birou de Conducere al ANOSR

0

 Studenții români au o nouă conducere.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și-a ales un nou Birou de Conducere format din nouă membri – un președinte și opt vicepreședinți pe domenii de activitate. Noul Birou de Conducere al ANOSR a fost votat la Adunarea Generală a federației, desfășurată în Constanța între 14 și 18 august.

Biroul de Conducere este organul executiv al ANOSR care coordonează activitatea federației pentru un an (2008-2009). Membrii Biroului sunt delegați ai organizațiilor ANOSR din întreaga țară, asigurând reprezentativitatea studenților la nivel național:

 1. Președinte – Cezar Hâj (Iași)

2. Secretar General – Cătălin Apostol (Alba Iulia)

3. Vicepreședinte Social – Marius Toma (Suceava)

4. Vicepreședinte Educațional – Mihai Vîlcea (Timișoara)

5. Vicepreședinte Profesional – Dana Alexe (București)

6. Vicepreședinte PR – Denisa Nica (Galați)

7. Vicepreședinte Interne – Virgil Smărăndoiu (Cluj)

8. Vicepreședinte Relații Internaționale – Gabriela Anghel (București)

9. Vicepreședinte Financiar – Adrian Socaciu (Timișoara)

Cenzor – Mihai Călin

Liderii a 48 de organizații studențești din întreaga țară, dintr-un total de 56, au participat la Adunarea Generală a ANOSR, unde pe ordinea de zi a ședințelor s-au aflat: alegerea unui nou Birou de Conducere, licitarea organizării proiectelor tradiționale ANOSR și votarea strategiei naționale pentru 2008-2009.

Proiecțele tradiționale ANOSR reprezintă evenimente anuale organizate de alianță în diferite centre universitare din țară. Cele cinci proiecte de tradiție au fost preluate din punct de vedere organizatoric de către oraganizatii stundentesti din Sibiu, Iași, Alba Iulia, Cluj, Baia Mare și București.

Strategia națională a ANOSR pornește de la două obiective majore pe care federația și le-a propus pentru mandatul următor: consolidarea poziției studenților ca parteneri egali de dialog la toate nivelurile decizionale din învățământul superior și deschiderea către Europa, prin poziția de unic reprezentant al studenților români în Uniunea Europeană a Studenților.

 

 

Share.

Leave A Reply