Ultima săptămână în care studenții își pot nominaliza cei mai tari Profi!

0

A rămas mai puțin de o săptămână până la încheierea perioadei de nominalizare a profesorilor în cadrul proiectului Galei Profesorului Bologna! Pe această cale, invităm studenții să înscrie pe www.profitari.ro pe acei profesori cu adevărat valoroși, reali mentori și pedagogi!

“Gala Profesorului Bologna” este un proiect anual desfășurat  la nivel național de către Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) cu scopul de a premia și motivă acele cadre didactice care aduc cel mai semnificativ plus de valoare educației din România, din perspectivă studenților. Aceștia sunt profesorii care ne formează cu adevărat ca profesioniști și ca oameni, modele demne de urmat care promovează Învățământul Centrat pe Student și sunt o adevărată sursă de inspirație și motivație pentru generația noastră. 

Proiectul constă în nominalizarea de către studenți a profesorilor lor preferați, ulterior aceștia fiind evaluați de către o echipă de studenți externi care analizează măsură în care cadrele didactice se încadrează în profilul „Profesorului Bologna”.

Gala propriu-zisă se va desfășura la Iași în perioada 11-13 mai 2012 și include în acest an dezbateri și ateliere la care vor participa deopotrivă studenți și profesori și care vor analiză și dezbate importanța implementării în România a unui Învățământ Centrat pe Student. Totodată, în cadrul ediției din acest an, se va lansa documentul ”Învățământul Centrat pe Student – ghid pentru studenți, profesori și instituții  de învățământ superior”, un instrument care își dorește să constituie un sprijin pentru universități de a implementa un  Învățământ Centrat pe Student. Asemenea edițiilor anterioare, evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere a Profesorilor Bologna unde îi vom aplauda împreună pe acei pedagogi care respectă parteneriatul real închegat cu studenții în procesul de învățare.

Amintim studenților că își mai pot nominaliza profesorii favoriți pe www.profitari.ro până la data de 1 Aprilie 2012!

În acest an Gala Profesorului Bologna este organizată de către Societatea Studenților Farmaciști Iași, Societatea Studenților Mediciniști Iași, Liga Studenților Economiști și Liga Studenților Electrotehniști.

Share.

Leave A Reply