Trainingul de “Reprezentare și negociere” continuă în regiunea Dobrogea!

0

Între 31 martie și 2 aprilie, la Constanța, a avut loc trainingul regional cu tema: “Reprezentare și negociere” inițiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), finanțat de Autoritatea Națională pentru Tineret (ANT) și organizat de Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC), cu participarea reprezentanților Blocului Național Sindical (BNS).

Training-ul a vizat dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere a tinerilor din mediul ONG-urilor studențești din regiunea Dobrogea.

La training au participat aproximativ 20 de reprezentanți ai organizațiilor studențești din Constanța și Galați. Profilul participanților: tineri care activează în organizații studențești dinamice cu potențial de implementare ridicat, dar cu nivel de expertiză scăzut în rândul membrilor și voluntarilor.

Trainerii au aparținut Blocului Național Sindical, provenind tot din rândul ținerilor:

– Dl. Octavian Bârsan – președinte al Organizației de Tineret a Blocului Național Sindical (OTBNS), coordonator proiecte tineret pe zona de centru și sud-est a Europei din partea ILO (International Labour Office).

– D-ra Mihaela Stanciu – vicepreședinte al Organizației de Tineret a Blocului Național Sindical (OTBNS).

Facilitatorii trainingului vor aparține ANOSR (Ligia Deca), LSUMC (Dan Florea) și SiSC (Ioana Dobre).

Share.

Leave A Reply