Training “Reprezentare și negociere”

0

ANOSR a inițiat în parteneriat cu BNS și ASS trainingul “Reprezentare și negociere”. Trainingul este adresat studenților din organizații studențești și se va desfășura la Cluj, în perioada 8-11 Decembrie.

Cine?

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești a inițiat proiectul, Organizația Studenților din Universitatea Babeș Bolyai din Cluj il organizează, formatorii sunt experți ai Blocului Național Sindical, iar finanțatorul este Agenția pentru Sprijinirea Studenților.

Profilul candidatului ar fi…

Ești dinamic și dornic să te implici? Vrei să-ți dezvolți și să-ți întărești organizația? Vrei să reprezinți într-un mod cât mai profesionist interesele studenților? Vrei să fii tratat ca un partener de dialog cu drepturi egale?

Îți recomandăm:

TRAINING-UL A.N.O.S.R.: „ REPREZENTARE ȘI NEGOCIERE”

De ce să participi la acest proiect?

Deoarece…

Dacă nu reușești să îi influențezi pe cei a căror colaborare este vitală pentru viitorul organizației tale…

Daca nu reușești să îi motivezi pe cei a căror implicare este fundamentală pentru existența organizației tale…

Dacă nu reușești să îi convingi pe cei al căror sprijin financiar este esențial pentru dezvoltarea organizației tale, atunci există riscul să o facă altcineva în locul tău, iar acel cineva să nu urmărească tocmai interesul organizației tale.

Prin urmare trebuie să fii conștient de faptul că atingerea obiectivelor organizaționale și personale implică nu doar un act de voința ci și un set complet de informații teoretice și abilități practice .

Persuasiunea, influențarea, negocierea sunt menite să conducă la încheierea unor parteneriate profitabile și durabile, la o amplă dezvoltare personală, profesională și organizațională. Astfel, putem spune că posesorii de aptitudini în acest domeniu constituie o resursă cheie pentru organizații studențești.

Cine sunt beneficiarii…

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt studenții activi în organizații studențești din țară, implicați în proiect ca participanți la training. Numărul de participanți este de 20.

Beneficiarii indirecți sunt chiar organizațiile studențești participante care vor beneficia de aptitudinile dobândite de reprezentanții lor la acest training.

Toți cei care doresc să participe la acest proiect sunt rugați să completeze formularul de aplicație și să îl trimită la adresa negociere@anosr.ro până la data de 1 decembrie 2005 . Lista finală a participanților va fi anunțată de Comitetul de Selecție (alcătuit din echipa de traineri) până la data de 4 decembrie 2005.

Când și unde…

Training-ul „Reprezentare și Negociere” va avea loc în perioada 8 – 11 decembrie 2005, pe o durată de 3 zile. Locația este Centrul Cultural al Francofoniei Arcalia, 110 km de Cluj și 18 km de Bistrița .

(Vă explicăm cum să ajungeți cu trenul și vă așteptăm în gară!)

Elementele programului:

Bună comunicare = Bună organizare ?

– cum comunicăm individual

– cum comunicăm în grup

– performanțe în comunicare

– obstacole în comunicare

– arta de a obține feedback

– tehnici de feedback

– sentimentul stimei de sine

– echilibrul energetic individual/de grup

Negocierea colectivă:

– de ce negociem ?

– ce negociem ?

– echipă de negociere

– tehnici/tactici de negociere

– simulare procesului de negociere

Cum…

Participanților le sunt asigurate materialele de training, masa și cazarea.

Taxa de participare este de 20 RON.

Share.

Leave A Reply