Tabăra de Iarnă ANOSR

0

Alianța Națională a Organizaților Studențești din România a organizat în perioada 4-7 ianuarie 2008 Tabăra de Iarnă ANOSR.

Evenimentul a avut loc în stațiunea montană Voineasa și a inclus, printre altele, activități de genul: întreceri sportive, drumeții, concursuri (șah, table, remi, biliard). Elementul central: focul de tabăra și ceaunele cu mămăligă și vin fiert!

Participanții, toți studenți, voluntari, s-au încălzit încă din prima seară în jurul unui imens foc de tabăra după o zi plină de frig și efort…de ce efort? Pentru că vreme de 3 ore au mers în drumeție să găsească lemne și vreascuri. La final, s-au întors cu un buștean lung de 5 metri pe care l-au cărat fie pe umeri, fie pe sănii…oricum a fost o muncă de echipă.

Focul de tabăra a fost însă doar unul din punctele de atracție ale serii căci, pentru a dezvolta componenta de networking din cadrul organizațiilor ANOSR, am recurs și la un ceaun în care, rând pe rând, am fiert vin sau am pregătit mămăligă cu brânză. Evindent, cele câteva ore bune au fost stropite din plin cu voie bună și cântece populare sau haiducești, din varii zone ale țării.

Tot împreună am aprins în zilele următoare și focul dezbaterilor, al întrecerilor și al creativității. Am mers în drumeții, ne-am întrecut cu săniile sau am încins bătăi cu bulgări.

Participanții la Tabara de Iarnă au avut ocazia optimă de a se cunoaște, a se odihni dar și de a deschide drumul către noi oportunități de colaborare între organizațiile pe care le reprezintă. Cu toții însă am înțeles un lucru extrem de important: împreună suntem ANOSR și ca atare toți… REPREZENTĂM VIITORUL!

Share.

Leave A Reply