Studenții dau note guvernanților României, la Timișoara!

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR). Ajuns deja la cea de-a VIII-a ediție, evenimentul care se va desfășura în perioada 2-8 August la Timișoara va reuni peste 200 de reprezentanți ai studenților din organizațiile studențești din întreaga țară.

Tema din acest an, ”Responsabilitate pentru Educație!”, continuă inițiativa legislativă a ANOSR lansată toamna trecută, prin care studenții propuneau ca, prin acțiunea factorilor decizionali, România să ia măsuri pentru finanțarea corespunzătoare a educației, ca motor al dezvoltării de lungă durată a societății.

Astfel, pe parcursul FOSR 2013, cel mai important eveniment studențesc al anului, studenții vor da note guvernanților și universităților cu privire la responsabilitatea pentru educație de care au dat dovadă. Împreună vor fi un singur glas la Timișoara: ”Educația nu este o marfă! Este un bun și o responsabilitate publică. Educația nu reprezintă o cheltuială, ci mai curând o puternică investiție în viitorul societății!”

Pe baza discuțiilor va fi apoi stabilită strategia ANOSR pentru următorul an universitar.

Un punct important pe agenda evenimentului va fi alegerea noului Birou de Conducere al federației pentru mandatul 2013-2014.

Deschiderea evenimentului va avea loc Vineri, 2 August, începând cu ora 15:00 la Opera Națională Română Timișoara.

 Vă aşteptăm alături de noi!

 

Share.

Leave A Reply