Studenții comemorează victimele din 13-15 iunie 1990

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România împreună cu Seniorii Ligii Studenților din România în colaborare cu Asociația 21 Decembrie vă invită vineri 26 februarie 2010, la ora 11:00, în sediul asociației str. Batistei, nr.24A, sector 2, la o conferință de presă extraordinară.

Tema abordată va fi : Comemorarea  victimelor din 13-15 iunie 1990 și Eliberarea unei copii a Dosarului Mineriadei pentru a fi prezentată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Dl. Teodor Mărieș – Președintele Asociației 21 Decembrie 1989, aflat în a 46-a zi de greva foamei, vine în sprijinul acțiunii, impunând o serie de reacții responsabile ale Instituțiilor Statului prin situația gravă în care se află.

La conferința de presă vor fi prezenți peste 70 de lideri ai studenților din întrega țară (Constanța, Iași, Galați, București, Timișoara etc.) care vor organiza o acțiune de comemorare în sprijinul Adevărului și în memoria studenților, victime ale tristului episod din 13-15 iunie 1990, la Înalta Curte de Casație și Justiție (care se află vis-a-vis de locația conferinței de presă).

ANOSR este singura federație studențească, care are în structură organizații studențești ce au participat la evenimentele din 1990. ANOSR nu își uită istoria și originile! ANOSR este continuatorul mișcărilor studențești din 1990 și tocmai de aceea respectă trecutul și studenții care au avut curajul să creadă în DEMOCRAȚIE.

Noile generații de studenții vin în sprijinul ADEVĂRULUI!

Share.

Leave A Reply