Solicitările studenților pentru viitorul Guvern

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a răspuns pozitiv invitației primite din partea domnului Ludovic Orban, premierul desemnat al României, pentru a avea un dialog cu privire la problemele cele mai stringente cu care se confruntă învățământul superior românesc.

În cadrul întâlnirii vom discuta o serie de solicitări pe care studenții le propun viitorului Guvern, ce au ca scop rezolvarea problemelor și creșterea calității vieții acestora și, totodată, asigurarea echității în sistemul de învățământ superior. 

În condițiile în care la momentul actual educația continuă să fie cronic subfinanțată, se remarcă o rată a abandonului universitar la un nivel îngrijorător de mare și deși România și-a asumat o serie de obiective de-a lungul timpului la nivel european și la nivel național, cu fiecare an observăm că suntem departe de realizarea acestora. Este important ca noul Guvern să răspundă corespunzător nevoilor reale ale învățământului superior.

Întâlnirea va avea loc, luni, 21 octombrie, de la ora 14, la Palatul Parlamentului. Urmăriți solicitările studenților pentru viitorul guvern AICI.

 

Share.

Leave A Reply