Scrie-ne despre profesorul tău tare!

0

ANOSR își propune să pună în lumină acei profesori care reușesc să depășească granițele materiei pe care o predau și găsesc căi inedite pentru a se apropia de studenți prin intermediul Galei Profesorului Bologna – unicul proiect educațional național care omagiază profesorii care reușesc să îi inspire pe studenți și să devină modele pentru ei.

Proiectul se află la a VII-a ediție și se va desfășura la București (organizat de SiSC și ASCIG), iar în acest an, pe lângă posibilitatea de a nominaliza noi ”profesori tari”, dorim să îi promovăm pe profesorii care au fost deja premiați ca modele adevărate de dascăli din universitățile românești.

Dacă ești student și unul dintre profesorii tăi preferați se regăsește în lista Profesorilor Bologna premiați de-alungul timpului, te invităm să ne scrii despre profesorul tău tare, iar noi vom publica articolul tău pe site-ul oficial al Galei Profesorului Bologna odată cu demararea oficială a proiectului în acest an (www.profitari.ro – disponibil din 17 februarie) și ne vom asigura că gândurile tale de apreciere vor ajunge la comunitatea de Profesori Bologna. Articolele pot să fie despre metodele inedite de predare pe care profesorul tău le folosește, despre relația pe care acesta o are cu studenții, despre parteneriatul student-profesor pe care îl promovează, despre lucrurile care îl deosebesc de ceilalți profesori sau pur și simplu despre lucrurile care îl definesc ca ”Prof Tare”.

Ne poți trimite articolul tău până pe data de 12 februarie, ora 23:50 pe adresele de mail cristi@anosr.ro sau popa.emilia12@gmail.com, iar cele mai bune vor fi publicate pe site și transmise către profesorii vizați.

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre proiect, ne poți scrie la adresele de mai sus. Perioada de nominalizare a noilor Profesori Bologna, care se vor alătura comunității deja existente, va începe din 17 februarie.

Lista Profesorilor Bologna (2007-2013)

Marii profesori care ne inspiră merită să fie cunoscuți și apreciați!

Echipa Galei Profesorului Bologna

Share.

Leave A Reply