Şcoala de toamnă Student ARC – “Studenţi pentru o Românie Curată”!

0

În perioada 26-28 octombrie s-a desfășurat Şcoala de toamnă Student ARC – “Studenţi pentru o Românie Curată”!
La evenimentul organizat de ANOSR în parteneriat Societatea Academică din România (SAR) au participat studenţi din 5 centre universitare din România, experți ai Societății Academice din România, ai ambasadei Statelor Unite ale Americii și ai societății civile iar gazda evenimentului a fost Institutul ” Eudoxiu Hurmuzachi ” pentru românii de pretutindeni.

Pe parcusul celor 3 zile au fost ținute prezentări de către doamna prof.univ.dr. Aurora Liiceanu, doamna Mihaela Paraschivescu, coordonator de proiecte în cadrul ambasabei Statelor Unite ale Americii, trainerul internațional în jurnalism, Alexandru Brăduț- Ulmanu, doamna Simona Popescu – coordonatorul proiectului Student ARC, Raluca Pop, Adriana Iordache și Radu Ciorniciuc – experți Societatea Academică din România, Daniela Alexe, alumni ANOSR și de către domnul Cristi Dumitru, directorul general al Institutului Hurmuzachi.

Scopul școlii de toamnă „Studenţi pentru o Românie Curată” este crearea şi consolidarea unei comunităţi de studenţi şi elevi, care mai apoi vor avea rolul de a contribui prin diferite acţiuni la aducerea în atenţia opiniei publice din România a aspectelor care contravin principiilor bunei guvernări din comunităţile din care fac parte. Proiectul Student ARC, care a debutat la începutul lunii aprilie 2011, îşi propune să promoveze principiile bunei guvernări în rândul tinerilor din cinci mari centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj si Constanţa.

Share.

Leave A Reply