Rezultate selecție Tabere ANOSR pentru Studenți!

0

În 26 iulie, ANOSR a lansat un apel pentru studenții care fac parte din categorii sociale defavorizate în învățământul superior, astfel încât aceștia să se poată bucura de un sejur la mare care să îi motiveze să continue studiile și să îi ajute să conștientizeze și să dezbată problemele pe care grupurile defavorizate le întâmpină în mediul academic.

Astfel, în urma analizei aplicațiilor primite, au fost selectați participanții regăsiți pe această listă: Participanți Tabere ANOSR pentru studenții cu cazuri sociale.

Din cei selectați, 16% fac parte din categoria de studenți din familii cu venituri reduse, 8% din categoria studenți cu dizabilități, 26% din categoria studenți orfani de un părinte sau ambii părinți, 38% studenți din mediul rural și 12% studenți de etnie romă.

Participanții sunt așteptați în dimineața de 13 august în Vama Veche la Complex D`Or. Sejurul se va întinde pe perioada 13-18 august și va asigura participanților masa și cazarea. Transportul este asigurat de participanți. Cazarea în camere în data de 13 august se va face în jurul orei 12-14, însă participanții pot aștepta în incinta complexului dacă sosesc mai devreme.

Persoană de contact: Iulia Pop – iulia@anosr.ro, 0745.801.543 / 0757.657.210.

În cadrul taberei, pe lângă timpul de relaxare și plajă, vor avea loc dezbateri pe tema integrării studenților din categoriile defavorizate în învățământul superior și o serie de activități de cunoaștere și socializare.

Reamintim participanților să nu uite să-și ia costumele de baie și zâmbetele pe buze!

Share.

Leave A Reply