Premiem profesori mari care ne inspiră

0

Începând din 15 februarie până pe 15 martie, studenții din România au putut să ne prezinte acele cadre didactice care îi inspiră, care fac diferența în pregătirea lor ca specialiști. Timp de mai bine de o lună și jumătate, fiecare profesor înscris pe site-ul  www.profitari.ro a fost evaluat de către o echipă de evaluatori studenți.

După 8 luni de muncă, rezultatele vorbesc de la sine: au fost 832 de înscrieri totalizând 450 de cadre didactice. În urma evaluărilor, 120 dintre acestea vor primi titlul de „Profesor Bologna”, ca recompensă pentru modul în care își fac meseria, pentru actul pedagogic de excelentă,  pentru că știu care este menirea unui profesor, pentru că știu să se facă apreciați, pentru că oferă valoare, pentru că fac sălile de curs să fie neîncăpătoare … pentru că sunt altfel!

Din cele 120 cadre didactice, aproximativ 70 dintre acestea și-au confirmat prezența în cadrul Galei Profesorului Bologna, ediția II, ce se va desfășura la Ateneul Român, sâmbătă 9 mai 2009, începând cu ora 15.30.

Revenim cu lista completă a acestor profesori. www.profitari.ro

Share.

Leave A Reply