Personal Development School – o marcă a creșterii

0

Asociația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România vă invită în perioada 7-18 mai 2007 la a patra ediție a proiectului „Personal Development School” (PDS).

Desfășurat la sediul organizației CODECS- partenerul principal al PDS anul acesta-, proiectul se adresează studenților de anul I și II din universitățile din București.

Ideea înființării primei școli de dezvoltare personală din România, în 2004, a apărut ca o reacție naturală la intensificarea competiției pe piața muncii și la insatisfacția tinerilor vizavi de abilitățile practice dezvoltate în facultăți. De atunci, cuvinte precum „entuziasm”, “implicare”, ” inspirație” au fost utilizate pentru a descrie PDS atât de către participanți, cât și de profesioniștii invitați.

Ne propunem ca ediția din acest an sã trezească reacții la fel de frumoase, întrucât, pe lângă subiecte consacrate precum Leadership (Marian Stas, CODECS), Teambuilding (Cristi Francu, Mindsmith), Brandul Personal (Mihaela Nicola, Nicola&Partners), Time Management (Cristia Maksutovici, Axa Consulting), Inteligență Emoțională (Andy Szekely), Career Planning (Eduard Radu, Avon), Public Speaking (Cristian Scholtes), Tips&Tricks for your Career, Simulări de Interviu (Crina Ilie, Genpact), training-uile vor avea și teme noi, extrem de actuale precum People Insight (Diana Graepel, TVR), Cultură Organizațională (Ruxandra Scortea, Action Global Communication), Negociere&Argumentare (Cristian Radu, CODECS), Mobilitate Profesionalã (Gabriel Balazs, CODECS).

La sfârșitul seriei de seminarii și workshop-uri, studenții, împărțiți în echipe, vor avea ocazia de a pune în practică noțiunile însușite, în cadrul unor simulări de negocieri. Echipa declarată câștigătoare va fi răsplătită cu premii surpriză.

PDS vizează atât calitatea pregătirii, cât și formarea de comunități de tineri cu potențial, promotori ai schimbării și ai dezvoltării. De aceea, considerăm esențiale demersurile în direcția creșterii și pregătirii lor temeinice.

Îi invităm pe cei interesați să aplice să acceseze site-ul www.vipromania.ro/pds, de unde își vor putea descărca formularul de înscriere. Acesta este disponibil și la sediul VIP, strada Mihail Moxa, nr. 5-7, sala 3007.

Share.

Leave A Reply