O nouă ediție de World Cleanup Day se apropie!

0

Dragi colegi,

Cu siguranță ați auzit deja de “Let’s Do It, Romania!” – cea mai mare mișcare socială din România! Din 2010 până în prezent, “Let’s Do It, Romania!” a implicat peste 1.400.000 de voluntari, care au reușit să adune peste 18.000 de tone de deșeuri.

 Anul acesta, “Let’s Do It, Romania!” se întâmplă din nou!

Pe 15 septembrie 2018 are loc World Cleanup Day, cea mai ambițioasă mișcare civică de pe Glob – 150 de țări se unesc pentru a curăța deșeurile de peste tot! 

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România este unul din partenerii acestei campanii, de aceea ne dorim să avem un număr cât mai mare de voluntari participanți.

                            

Cum vă puteți înscrie:

  • Dacă doriți să vă implicați în ziua de curățenie pe 15 septembrie alături de colegi, prieteni sau familie, intrați pe site-ul: https://membership.letsdoitromania.ro/, apăsați butonul ÎNSCRIE-TE, completați cu datele voastre, alegeți județul din care proveniți, bifați cele două opțiuni de la finalul formularului și apăsați ÎNREGISTREAZĂ CONT.
  • Pe pagina următoare, la Pasul 1, apăsați butonul VREAU SĂ PARTICIP, apăsați DA, pentru a fi de acord cu condițiile de participare și apoi butonul ÎNCHIDE.
  • Va apărea și Pasul 2 în dreapta imaginii unde trebuie să selectați județul în care veți curăța și „Alege echipa” ANOSR, iar apoi click pe butonul SALVEAZĂ.
  • FELICITĂRI! TOCMAI AȚI DEVENIT UNUL DINTR-UN MILION DE DOERI!

 

Share.

Leave A Reply