Noi competenţe pentru o societate a cunoaşterii – “Interviul Viitorului”

0

ANOSR și Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) lansează prima ediţie a concursului naţional „Noi competenţe pentru o societate a cunoaşterii”, cu tema “Interviul Viitorului”.
Concursul este deschis participării tuturor studenţilor cu domiciliul/reședinţa în România. Premiul va consta în acoperirea de către organizatori a costurilor de participare pentru echipa câştigătoare a marelui premiu la Conferinţa Internaţională „UNIversitatea în SOcietate”, ediţia a XII-a, care va avea loc în luna iulie 2013 la Nisa, Franţa. Proiectul câştigător va fi prezentat în cadrul conferinţei şi va fi publicat în volumul de lucrări UNISO.

Ce trebuie să faceţi?
Participarea la concurs presupune înscrierea prin completarea formularului de înregistrare și a declarației de grup țintă (disponibilă pe anosr.ro sau anc.gov.ro) și trimiterea lor pe email decis@anc.gov.ro, alături de un document care să ateste calitatea de student (imaginea scanată a carnetului de student/a adeverinței de student).

Echipele înscrise în concurs trebuie să realizeze un scurt film, cu durată de maxim 10 minute, pe tema „Interviul viitorului”, care trebuie urcat pe platforma de facebook, destinată acestui concurs: www.facebook.com/InterviulViitorului în conformitate cu calendarul concursului, pană pe 22 noiembrie.

CALENDARUL CONCURSULUI:

8.10.2012 lansarea primei ediţii a concursului;
8 – 31.10.2012 perioadă de înscriere echipe;
23.10-22.11.2012 perioadă de înscriere filme pe contul de facebook: www.facebook.com/InterviulViitorului al concursului;
23 – 28.11.2012 jurizare;
29.11.2012 anunţarea primei echipe câştigătoare;

Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să contactați organizatorii pe mail la adresa decis@anc.gov.ro.

Share.

Leave A Reply