Next HR, Baia Mare 2012

0

Proiectul ANOSR Next HR 2012 se desfășoară în perioada 21-24 Septembrie, la Baia Mare și reunește în acest an un număr de 60 de participanți din organizațiile membre ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România(ANOSR). Ediția din acest an este organizată de Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul”.
Liderii echipelor de Resurse Umane vor beneficia de patru zile de traininguri şi ateliere care îi vor ajuta să fie pregătiţi pentru a gestiona cu succes procesul de recrutare, selecţie, integrare şi motivare a noilor membri din organizațiile din țară. Acestea se vor desfășura în cadrul campusului universității și vor fi susținute de foști lideri ai Mișcării Studențești, actuali Alumni ANOSR și de experți în domeniul Resurse Umane.
”LSPV s-a mobilizat cu toate resursele pentru asigurarea condițiilor evenimentului și sperăm ca, de la Baia Mare, colegii noștri veniți din toate colțurile țării să rămână, alături de cunoștințele bine fundamentate în domeniul HR și cu o amintire frumoasă.” – Daniel Orza, Prim Vicepreședinte LSPV

”Programul NEXT ANOSR a fost conceput ca un program anual care să asiste organizaţiile studenţeşti membre ANOSR în rezolvarea problemelor ce se ivesc în managementul resurselor umane, asigurarea continuităţii fiind una dintre cele mai relevante. Mulțumim încă o dată LSPV pentru eforturile depuse în organizarea ”Next HR” 2012 !” – Brîndușa Lungu, Vicepreședinte Relații Publice ANOSR.

Next HR, prima etapă a programului NEXT ANOSR se desfășoară a pe parcursul a patru zile şi are ca principal obiectiv pregătirea participanţilor în tehnici de resurse umane.
A doua etapă a proiectului va consta într-un schimb de experiență între coordonatorii de resurse umane privind procesul de recrutare, care se va desfășura în mediul online prin intermediul unui grup de discuții unde participanţii de la Atelierul de recrutări vor discuta despre experienţele din timpul recrutării şi managementului resurselor umane în propriile organizaţii; astfel procesul de recrutare va putea fi îmbunătăţit în toate organizaţiile.
A treia etapă a programului, Next JR, se va organiza anul viitor și vor participa în cadrul proiectului cei mai activi membri noi ai organizațiilor recrutați în urma campaniei.

„Am fost foarte impresionată de tinerii pe care i-am întalnit şi care şi-au deschis sufletul şi au arătat cât de mult cred ei în Mişcarea Studenţească din România, în evoluţie şi mai ales, în revoluţie. Vă încurajez să vă implicaţi cât mai activ în activităţile organizaţiei, să vă coloraţi studenţia şi sa nu pierdeţi vreo oportunitate de a participa la evenimente marca ANOSR pentru că este foarte fain şi merită!” Irina Hîncu, SiSC, participant Next HR Alba Iulia 2011

Share.

Leave A Reply