Naționala de Rock III

0

Dacă stai acasă și ești mai bun ca Malmsteen sau Vai, noi nu avem cum să știm și nici cum să te promovăm. Ajunge cu scrisul pe forum, ajunge cu cârcoteala, arată-ne ce poți, înscrie-te și nu pleci cu mâna goală de la “Naționala de Rock”. Vrem să te ajutăm, trebuie doar să crezi în tine și să participi!

Hai să ducem împreună flacăra vie a rock-ului, să visăm o lume mai bună, să credem că putem schimba lumea, să punem adevăratele valori pe scena din România.

Alătură-te Naționalei de Rock, intră în lumea fascinantă a spiritului liber pentru că: Nimeni nu-ți poate fura visele !

Cu acest logo debuta pe 25 mai 2007 prima ediție a Naționalei de Rock. Cu ajutorul celor doi sponsori principali: Bergenbier și Guitar Shop am reușit în mai 2008 să realizăm și Ediția cu numărul ÎI făcând fericiți mai mulți chitariști, tinere talente pe care noi le-am descoperit și promovat în cadrul spectacolelor și turneelor din țară (Buzău, Iași, Alba-Iulia, Galați, etc.) cât și de pe litoral (Constanța, Costinești, Vama-Veche), spectacole realizate în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților București.

Ne-am fi dorit să continuăm și în acest an dar datorită problemelor financiare globale, care ne-au afectat într-o oarecare măsură și pe noi, românii, am decis să amânăm concursul dar să continuăm tradiția în promovarea lor, a ținerilor talentați în cadrul Festivalului Naționala de Rock 2009. Din multitudinea genurilor muzicale autohtone am ales cateva trupe de “clasic rock” formate din muzicieni talentați:

Spitfire, Propaganda, R.U.S.T., Legacy; dar și trupe consacrate precum Syndikate (cei care dealtfel au sprijinit atât logistic cât și în acompanierea candidaților fără trupe), The Grey Eminence (Germania) dar și doi din prietenii Naționalei: Mircea Vintilă și Doru Ionescu.

Trupa Naționala de Rock este un proiect muzical realizat cu ajutorul câștigătorilor edițiilor I și II (Andrei Sora și Andrei Manea) și a trupei Syndikate și care dorește să coopteze an de an tinerii câștigători ai edițiilor respective.

Ediția din acest an este realizată cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin Direcția Generală Programe pentru Studenți.

Parteneri media: 24 FUN,  www.sensotv.ro, www.port.ro, www.anunrapid.ro, www.metalfan.roVă așteptăm pe 23 mai, ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenților din București  (sala mare) pentru un regal Rock!

Keep On Rockin’ In A Free World !

Naționala de Rock Team

www.nationaladerock.ro

www.ccs.ro

www.manolovici.ro

Adresa Casa de Cultură a Studenitlor București: Calea Plevnei 61, tel : 021 315 25 42

Share.

Leave A Reply