Locuri de muncă pentru tinerii din București în cadrul Zilelor Naționale ale Tineretului

0

Cu ocazia zilei internaționale a tineretului din 2 mai, ANOSR alături de Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția penru Sport și Tineret a Municipiului București (DSTMB) organizează în aceste zile evenimentul Zilele Naționale ale Tineretului – o serie de activități culturale, educaționale și sportive dedicate tinerilor bucureșteni.

Având în vedere că rata șomajului în rândul tinerilor români este de peste 20%, iar găsirea unui loc de muncă a devenit o provocare din ce în ce mai mare pentru orice tânăr absolvent, evenimentul dorește să vină în ajutorul tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă prin punerea la dispoziție a unei platforme online cu oferte de locuri de muncă.

Astfel, s-a lansat azi, 6 mai, Bursa Online a Locurilor de muncă, un serviciu prin care cei interesați pot aplica la unul din cele peste 1300 de locuri de muncă disponibile în București, puse la dispoziție prin intermediul Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă. Ofertele de locuri de muncă vor fi disponibile pe site-ul DSTMB timp de o săptămână.

Următoarele evenimente vor fi: Crosul Tineretului – 7 mai și conferința Piața Muncii din București. Provocări și oportunități pentru TINEri – 9 mai. Programul complet poate fi consultat aici.

Share.

Leave A Reply