Liderii studenților din România se întâlnesc la Galați

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România organizează în perioada 14-18 februarie 2011, la Galați, cel mai important eveniment pentru mișcarea studențească, a VI-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România. Anul acesta Forumul este organizat de către Liga Studenților din Galați.

Tema centrală a acestei ediții este Dimensiunea socială a educatiei-probleme și soluții. Printre subiectele abordate se vor de asemenea:

1. Studiul ANOSR cu privire la nevoile sociale ale studenților din România;

2. Reformare sistemelor de tabere studențești;

3. Legea Educației Naționale.Perspective și amenințări.

Forumul este singurul eveniment la nivel naţional, în care se creează un cadru de dezbateri, educație formală și non-formală și unde se decid o serie de politici pentru învățământul superior de către un număr de peste 200 de reprezentanți ai studenților, din centrele universitare din România.

Proiect unic pentru mișcarea studentesca din România, o oportunitate de comunicare între studenții reprezentați și actori din mediul academic, are ca scop consolidarea mișcării studențești într-o viziune comună. La Forum sunt invitați o serie de actori din domeniul educațional: Ministrul Educației, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Secretariatul Bologna.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm accesați site-ul oficial: www.forum.anosr.ro

Share.

Leave A Reply