International Students Week in Timișoara

0

ISWinT 2008 – aniversarea unui festival internațional al studenților cu atitudine proactivă

Societatea se află într-o perpetuă schimbare. Este absolut imperativ ca noi, generația tânără, să ne adaptăm acestor schimbări, raportându-ne constant la clasica balanță a cererii și ofertei, atât de diversificată la rândul ei. În acest scop , Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare și Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, organizeazã la Timișoara în perioada 21-30 iulie 2008, festivalul internațional ISWinT – “International Students Week in Timișoara”.

Cea de-a XV-a ediție a ISWinT-ului este deopotrivă aniversară, cât și inovatoare, propunând o schimbare de concept și oprindu-ne asupra unor problematici educaționale, culturale și de tehnologie.

Într-o lume în care tehnologia și comunicarea virtuală ne domină tot mai mult viața, tema aleasă – “Revolution: real vocation meets virtual education” -, subliniază faptul cã valențele umane nu se pierd odată cu progresul lumii virtuale, iar tehnologia ne face viața mai ușoară, dar nu ne influențează în mod decisiv gândirea și personalitatea.

Pe durata festivalului se vor derula ateliere de lucru pe diferite teme, conferințe și activități, cum ar fi: ‘International Night’, excursii, petreceri, urmând ca participanții să interacționeze și totodată să cunoascs orașul Timișoara și cultura lui.

Înscrierile au loc în perioada 01.04.2008 – 25.05.2008, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul festivalului și a unei scrisori de motivare.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați site-ul nostru: www.iswint.ro și blogul: www.iswint.blogspot.com, iar pentru întrebări puteți trimite un mail pe adresa: contact@iswint.ro.

Contacte:

Coordonator:

Bogdan Orășan

Tel. 0744432442

Email: bogdan@iswint.ro

Web: www.iswint.ro, www.iswint.blogspot.com

Coordonator Departament PR:

Olivia Datcu

Tel. 0721442276

Email: olivia@iswint.ro

Web: www.iswint.ro, www.iswint.blogspot.com

Share.

Leave A Reply