Gala Profesorului Bologna

0

Ai în minte imaginea unui profesor care te-a motivat și inspirat?…

Atunci înscrie-l pe site-ul

www.ProfiTari.ro

între 15feb-15martie)

…și astfel va putea participa alături de alți profesori apreciați de studenți, la Gala Profesorului Bologna.

Contextul în care se desfășoară proiectul este mediul educațional, iar un profesor valoros poate face diferența. Noi vrem să-i identificăm pe toți și să-i aducem laolaltă.  Proiectul a fost construit pe baza conceptului de “Învățământ centrat pe student”, un traseu de învățare (obiective – activități – rezultate) care este gândit și realizat în primul rând ținând cont de ceea ce reprezintă el pentru cel care învață. Concret, căutăm acele cadre didactice care în activitatea lor de profesori fac tot posibilul pentru a face materia cât mai clară pentru studenți, încearcă în mod constant adaptarea și îmbunătățirea acesteia.

Scopul principal al proiectului este îmbunătățirea sistemului educațional universitar din România prin identificarea, motivarea și promovarea adevăratelor valori, acei profesori care și-au asumat în mod real responsabilitatea formării noastre, a studenților.

Odată confirmată apartenența la viziunea noastră de “Profesor Bologna” (conform profilului disponibil pe www.ProfiTari.ro), aceste cadre didactice devin membrii ai comunității Profesorilor Bologna, prin intermediul căreia pot comunica, pot oferi sprijin, au posibilitatea de a face schimb de bune practici, experiențe, metode pedagogice și împreună pot da un plus de valoare educației.

Share.

Leave A Reply