Gala Profesorilor Bologna – Marii profesori care ne inspiră!

0

În afară de profesori, au fost premiați și studenți care uzând de abilități diverse și-au exprimat satisfacția cu privire la propria universitate. Au fost două secțiuni: creativitate compoziționala (eseuri) și creativitate artistică (fotografie).

Gala Profesorului Bologna s-a aflat în acest an la prima ediție, urmând ca aceasta să devină o tradiție, iar numărul profesorilor Bologna să crească semnificativ de la an la an, creându-se astfel o comunitate de oameni care doresc și pot trasa liniile schimbării în educația românească.

Cel mai important a fost faptul că această gală s-a bazat pe satisfacția studentului- față de profesor, față de atmosfera de la curs și față de cursul în șine.

ANOSR felicită ,cu acest prilej, atât colegii lor, care au arătat încă o dată că le pasă de sistemul educațional din România, cât și Profesorii Bologna pentru întreaga valoare pe care o aduc mediului academic românesc.

În această privința, considerăm că ceea ce realmente contează și ar trebui să reprezinte un criteriu definitoriu pentru asigurarea calității în învățământul superior sunt studenții, deoarece: Reprezentăm Viitorul!

Share.

Leave A Reply