Fii ombudsmanul studenților!

0

Ești student sau licențiat în studii juridice și vrei să oferi ajutor studenților din România?

ANOSR deschide apelul pentru funcția de Ombudsman al studenților. 

Ombudsmanul studenților reprezintă o poziție în structura ANOSR creată cu scopul de a contribui la apărarea drepturilor și intereselor legitime ale studenților din România. 
 
Acesta realizează cereri de intervenție accesorie, plângeri prelabile administrative, acțiuni în anulare sau cereri de suspendare a actelor administrative ale autorităților și instituțiilor publice, în vederea apărării drepturilor și intereselor legitime ale studenților.

În plus, ombudsmanul oferă îndrumare studenților care apelează la federație pentru respectarea drepturilor și intereselor legitime. În acest sens, sprijină studenții în orice demersuri necesare relaționării cu universitățile sau alte autorități competente.

Mai multe informații în legătură cu această funcție găsești în Regulamentul privind organizarea și funcționarea ombudsmanului studenților ANOSR. 
 
Pentru a te putea înscrie pentru această funcție, există două condiții de eligibilitate: 
a) trebuie să fii student/ licențiat în studii juridice
b) nu ești membru al unui partid politic.
 
Înscrierea se face, completând acest formular, până la data de 5 mai 2020, în cadrul căruia ne vei atașa și CV-ul tău, o Scrisoare de Intenție și Declarația de neapartenență la un partid politic.
 
Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi pe pagina de facebook sau la adresa de email office@anosr.ro
 
 
Share.

Leave A Reply