Fabrica de Scurt Metraje

0

Miercuri 22 Septembrie 2010, filmele de scurt metraj își vor face din nou apariția în mediul cultural urban din România. Începând cu acest sezon, “SPUNE PE SCURT, Short Film Area” își propune să consolideze “linkurile” dintre pasionații de film din România, prin intermediul evenimentului lunar “FABRICA DE SCURT METRAJE” care se va desfășura în mai multe orașe simultan. București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Sibiu și Târgu Mureș vă așteaptă începând cu luna septembrie să petreceți 2 ore alături de cele mai bune filme internaționale de scurt metraj produse în ultimii ani.

Prima proiecție va avea loc pe 22 septembrie începând cu ora 21:00. Scurt metrajele prezente în programul acestei ediții provin din 6 țări: UK, Japonia, Germania, Spania, Ungaria și România.

Locațiile care vor găzdui  evenimentul sunt următoarele: București – Club Fabrica, Timișoara – Club Setup, Cluj – Club Insomnia, Brașov – Ceainăria Ceai ETC, Iași – Club Brain, Sibiu – Art Café, Tg. Mureș – Teatru 74.

Pentru a nu vă creea inconveniențe, având în vedere numărul limitat de locuri de care dispun locațiile în care se desfășoară Fabrica de Scurt Metraje, vă rugăm să faceți din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal – *Nume*Prenume*Oraș*Nr de locuri) la 0729.742.975. Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în fiecare locație. Prețul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Share.

Leave A Reply