Exprimă-ţi părerea cu privire la universitatea în care înveţi şi cariera pe care ţi-o doreşti

0

Studiul trendence Graduate Barometer se realizează anual şi este unul dintre cele mai cuprinzătoare studii europene despre educație și carieră. Acesta furnizează informaţii cu privire la gradul de satisfacție al studenților din peste 950 de universităţi din Europa. În acelaşi timp, în jur de 280.000 de studenți contribuie la modelarea mediului educațional și a celui legat de dezvoltarea carierei prin obiectivele și motivațiile pe care le împărtășesc în cadrul acestui studiu.

Pentru a contribui la informarea angajatorilor şi universităţilor cu privire la dorinţele studenţilor vă invităm să vă exprimaţi opiniile despre universitatea în care studiaţi şi a carierei pe care doriţi să o urmaţi în viitor prin completarea studiului trendence Graduate Barometer, la următoarea adresă: https://collector2.trendence-survey.com/nq.cfm?q=8C7DA2AE-E703-4D5D-B433-4737C01DE4F8&nqurlgbe=1128.

Răspunzând la întrebările studiului aveţi şansa să câştigaţi prin tragere la sorţi unul din cele 5 vouchere x 500 euro (aprox. 2.250 RON)* sau unul din cele  10 vouchere x 200 euro (aprox. 900 RON)*.

În plus, la finalizarea completării chestionarului veți primi informații utile cu privire la dezvoltarea carierei şi puteți descărca gratuit rezultatele ediției anterioare. Răspunsurile sunt anonimizate și datele personale sunt protejate conform legilor în vigoare.

*Puteți utiliza voucherele BestChoice Europe în peste 70 de magazine online. Creditul voucherului poate fi divizat în mai multe magazine online și pot fi folosite combinat mai multe vouchere.

Share.

Leave A Reply