Eroii nu mor niciodată!

0

În urmă cu 19 ani, în Timișoara începea ceea ce avea să schimbe pentru totdeauna fața țării în care trăim.

În urmă cu 19 ani, la Timișoara s-a produs schimbarea. Oamenii au încetat să se mai supună orbește și au început lupta pentru libertatea lor.

Studenți, elevi, adulți, au fost împușcați, îndepărtați printr-o cruzime de neînchipuit. O parte și-au pierdut viața luptând pentru libertate, alții sunt încă printre noi și povestesc despre ce a fost atunci … Alături de Timișoara, toată România s-a ridicat atunci, pentru a băga pumnu’n gura celor care impuneau prin toate mijloacele de violență, propria dreptate, propria viziune, asupra a 22 de milioane de suflete.

Acești eroi, acești oameni care au visat la libertate și care au avut și tupeul de a lupta pentru cauza în care toți credeau, au reușit prin sacrificiul lor, în unele cazuri, cu prețul propriei vieți, să dărâme o piatră, până atunci de neclintit …!

Fie că trăiesc, sau fie că ne privesc din ceruri, întotdeauna vor fi în sufletul nostru.

EROII NU MOR NICIODATĂ!

Detalii:

http://www.eroiinumor.ro

http://www.youtube.com/watch?v=-typBxyNYug – atenție, imagini șocante de la revoluție!

18 Decembrie 2008

La sfârșitul acestui an, ***ANOSR*** vă urează să priviți în urmă cu mândrie, cu satisfacția că tot ceea ce v-ați dorit s-a  îndeplinit sau urmează să se îndeplinească.

Sărbători Fericite alături de cei dragi, un an nou plin de împliniri, dar mai ales de vise.

Nu uitați, noul an, vine ca și o carte de 365 de file, care sunt albe și așteaptă să fie scrise. Vă doresc să le scrieți cu vise, iar apoi să completați cu zâmbete, cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie.

La mulți ani 2009!

Share.

Leave A Reply