EESTEC București a ajuns la a doua ediție deCode IT!

0

Ești student pasionat de programare, dornic să se dezvolte cât mai mult? Vrei să vezi cum este să lucrezi într-o echipă internațională? O oportunitate foarte bună de a face toate astea o reprezintă evenimentul EESTEC București, ajuns la a doua ediție: de<code> IT 2.

Acest eveniment, care se adresează studenților de la facultățile cu profil tehnic care doresc să își dezvolte cunoștințele din domeniul IT&C, are ca temă realizarea unei aplicații web. de<code> IT 2 își dorește să ridice ștacheta mult mai sus decât a făcut-o prima ediție a evenimentului, prin integrarea în fiecare echipă a câte unui student din străinătate, dar și prin subiectul ales: realizarea unei aplicații web. Această ediție a evenimentului pune accent pe acomodarea participanților cu modul de dezvoltare a soluțiilor software în cadrul companiilor.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 7-11 mai. În fiecare zi va fi o scurtă prezentare teoretică, după care va urma partea practică. Studenții, care deja vor fi împărțiți în echipe de câte 4, 3 români + 1 student străin, o să înceapă să lucreze la propria lor aplicație web. Pentru ca lucrurile să meargă ca la carte, în sală vor exista și mentori, dornici să ajute echipele care întâmpină probleme sau au nevoie de clarificări.

Termenul limită de înscriere este până pe 29 aprilie, la adresa www.eestec.ro/decodeit. Pentru mai multe detalii urmărește pagina de Facebook deCode IT și fii la curent cu toate noutățile!

Share.

Leave A Reply