„Echitate și E-learning în învățământul superior”

0

5 martie 2009, București. În perioada 5 – 8 Martie, are loc la Timișoara atelierul internațional „Echitate și E-learning în învățământul superior”, proiect realizat de Uniunea Europeană a Studenților (European Students’ Union) în parteneriat cu ANOSR, proiectul fiind implementat cu sprijinul Comisiei Europene. Programul implică derularea de ateliere și ședințe plenare pentru 75 de participanți din România, Ungaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Austria, Belgia, Islanda, Finlanda, Israel și Moldova. Trainerii, pregătiți de Uniunea Europeană a Studenților, provin din Belgia și Austria.

Programul include susținerea unor stagii de training, panel-uri cu dezbateri și ateliere de lucru pe subiectul mai sus menționat. Acest proiect face parte din cea mai mare campanie europeană de promovare a echității și a dezvoltării sustenabile a resurselor umane în contextul globalizării, care se desfășoară pe parcursul a doi ani în peste 40 de state europene și în zona de implementare a Procesului de la Bologna.

Programul face parte din setul de activități care marchează finalul unui deceniu de implementare a procesului de la Bologna în Europa. Concluziile rapoartelor redactate pe baza acestui proiect vor fi diseminate în rândul grupului de follow-up al procesului Bologna, ceea ce va asigura un plus de valoare etapei de continuare a acestuia.

Share.

Leave A Reply