Coca-Cola HBC lansează Programul de Management Trainee

0

Vineri, 30 martie, Coca-Cola HBC România lansează Programul de Management Trainee “Destination: Management”, care își propune să selecteze și să pregătească o nouă generație de manageri în 4 din departamentele companiei: Commercial, Marketing, Human Resources și Supply Chain.

„Destination: Management” se adresează ținerilor pasionați și talentați, studenți în ani terminali sau proaspăt abolventi. În program sunt disponibile șase poziții, în orașele București și Ploiești, împărțite astfel:

  • Commercial Management Trainee – două poziții (București);
  • Marketing Management Trainee – o poziție (București)
  • Human Resources Management Trainee – o poziție (București);
  • Logistics Management Trainee – o poziție (București);
  • Production Management Trainee – o poziție (Ploiești);

Programul va demara în octombrie 2012 și va avea o durată de doi ani.

„La Coca-Cola HBC, ne propunem să recunoaștem talentul și să îi ajutăm pe tinerii pasionați și cu potențial să devină cei mai buni profesioniști. Programul de Management Trainee “Destination: Management!” ne va da oportunitatea de a descoperi și forma liderii de mâine – cei care ne vor conduce echipa și vor asigura succesul Coca-Cola HBC în viitor.”, a declarat Simona Simion-Popescu, Country HR Manager România & Moldova, Coca-Cola HBC.

„Destination: Management” este un program complex de dezvoltare profesională accelerată, care se va derula în trei etape:

– Entry Level – cunoașterea companiei și a desfășurarea activității în departamentul ales;

– Second Level – gestionarea proiectelor proprii în cadrul altor 2 departamente pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;

– Third Level – gestionarea unei echipe.

În fiecare dintre aceste etape, cei șase tineri selectați vor acumula experiență profesională și își vor îmbunătăți abilitățile necesare pentru a deveni viitori manageri în cadrul Coca-Cola HBC România. Sub îndrumarea seniorilor care le vor ghida pregătirea, ei vor petrece timp în toate departamentele companiei pentru a își înțelege mai bine propriul rol și își vor exersa competențele de planificare și de coordonare a echipelor.

Aplicarea se realizează în perioada 30 martie – 15 iunie pe site-ul de carieră al companiei www.cchbcjobs.ro.

Mai multe detalii despre program și condițiile de aplicare pot fi găsite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro în secțiunea Management Trainee, pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite sau la standul companiei de la târgul Angajatori de Top, în zilele de 30 și 31 martie, la Sala Palatului.

Coca-Cola HBC România, țară membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, îmbuteliază o gamă largă de produse din portofoliul Coca-Cola, de la băuturi răcoritoare carbonatate, necarbonatate, nectaruri, până la ceaiuri, apă minerală, băuturi energizante și cafea. Compania Coca-Cola HBC România asigură pentru produsele Coca-Cola și distribuția, vânzarea, marketingul operațional, fiind lider pe piata băuturilor non-alcoolice.

Share.

Leave A Reply