Chestionar – Desfășurarea procesului didactic online

0

Având în vedere situația pandemică existentă la nivel mondial și faptul că s-a sistat interacțiunea fizică pentru desfășurarea procesului didactic, universitățile au obligația de a realiza investiția instituțională necesară pentru operaționalizarea unei educații online de calitate. Instituțiile trebuie să asigure transpunerea expertizei didactice într-o altă modalitate de învățare și au permanent datoria de a încuraja studenții să-și împărtășească feedback-ul cu privire la digitalizarea întregului act educațional. 

În această perioadă, este realizabilă cu ușurință analiza mai multor posibile soluții de învățare hibride sau diferite practici. Pentru a putea stabili corect, conjunctural, modalități de îmbunătățire a mecanismelor de digitalizare ale procesului didactic, este necesară o sondare reală a satisfacției studenților față de toate aspectele structurale ale predării online din acest moment.

Așadar, din dorința de a analiza cu precizie starea de fapt și de a contribui alături de tine la îmbunătățirea  metodelor și resurselor tehnice potrivite pentru educația la distanță, ANOSR va contura imaginea de ansamblu a sistemului de învățământ superior din acest moment.  

Astfel, împreună cu Centrul de Dezvoltare Academică al UVT, am creat un formular prin care urmărim să identificăm practicile de educație la distanță utilizate în contextul actual, precum și sprijinul de care au nevoie studenții pentru continuarea în bune condiții a activităților didactice. 

Te încurajăm să ne transmiți situația actuală de la tine din universitate, recomandări sau probleme întâlnite, completând acest chestionar până în data de 12 aprilie.

De asemenea, nu uita că ne poți semnala pe pagina de facebook sau la adresa office@anosr.ro, orice problemă întâmpinată în parcursul academic.


Chestionar – cadre didactice

Ne dorim să realizăm o imagine cât mai completă, din perspectiva tuturor celor implicați în procesul de predare-învățare, astfel lansăm și un CHESTIONAR care se adresează cadrelor didactice din învățământul superior. 

 

Share.

Leave A Reply