Campusuri studențești private Arcca

0

 

Tu unde stai pe timpul facultății?

La cămin sau în chirie? Oriunde ai fi, mutatul în alt oraș este o mișcare nu foarte ușoară, dar foarte benefică. Vrei să-ți faci prieteni noi și să trăiești într-o comunitate ce oferă confort, prietenii pe viață și super-activități? Se poate!

Campusurile studențești private Arcca îți oferă atmosfera de care ai nevoie pentru a te dezvolta, a studia și a te distra. Ai nevoie de siguranță? Campusurile Arcca asigură pază 24/24. Nu vrei să-ți predispui părinții la cheltuieli mari? Aici, tarifele de cazare rămân fixe tot anul și includ întreținerea, utilitățile și internetul. Cameră single, dublă sau triplă, fiecare este mobilată modern, cu baie proprie și utilată cu frigider și cuptor cu microunde. Îți place să gătești? În bucătăriile din campus, ai tot ce-ți trebuie pentru a scoate la iveală Master-Chef-ul din tine.

De asemenea, ai spălătorie și uscătorie, parcare gratuiă, teren de sport, săli de lectură, spații verzi și multe activități care nu-ți dau voie să te plictisești: programe de voluntariat, cursuri și traininguri și inclusiv acces la oferte de joburi și parteneriate.

La ARCCA ai parte de respect reciproc cu colegii tăi. Indiferent că ești un visător de zi sau o pasăre de noapte, cu siguranță ai nevoie de momentele tale de liniște. Fii fără griji, mereu se găsesc soluții pentru nevoile tale.

Studenți de la UB, ASE, Politehnică, Medicină, și multe alte specializări – ei sunt oamenii alături de care vei forma o comunitate și alături de care vei trăi cele mai cool experiențe.

Arcca Vitan Village și Arcca Pajura Garden oferă peste 2.600 locuri de cazare în cele mai bune condiții. Dacă semnezi un contract pentru 12 luni, primești ultima lună gratis, iar dacă vii cu un prieten care semnează contract pe întregul an universitar, ai 10€ discount.

Sună bine? Fă o vizită! Echipa Arcca te așteaptă de luni până vineri, între 9:00 – 18:00.

Vrei să vizitezi campusul de la distanță? Utilizează WhatsApp pentru un apel video: 0740 / 827. 222.

Ia-ți grija de la cazare. Încearcă !

Share.

Leave A Reply