Campania de toamnă – Reprezintă-ți viitorul!

0

În perioada 11 noiembrie – 7 decembrie Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România desfășoară Campania de toamnă – Reprezintă-ți viitorul! Ce înseamnă acest proiect? Campania  urmărește implicarea activă a studenților în comunitatea academică prin cunoașterea și apărarea drepturilor lor, participarea activă în procesul electiv al studenților reprezentanți și consolidarea structurilor de reprezentare ale studenților.

Ce se dorește de la acest proiect? ANOSR dorește ca prin acesta campanie națională să informeze studenții din cele 14 centre universitare privitor la sistemele de reprezentare și să promoveze drepturile pe care studenții le au așa cum reies ele din Statutul Studentului dar și să pregătească 100 de studenți pentru activitatea de reprezentare și negociere.

Cum se desfășoară această campanie? Proiectul presupune o serie de patru training-uri regionale și unul național, dezbateri care vor aduce în discuție problemele punctuale la nivel local ale studenților și vor ajuta la dezvoltarea de practici pentru îmbunătățirea relaționării studenților reprezentanți cu organismele de conducere din Universități. De asemenea campania urmărește dezvoltarea site-ului www.bologna.ro, ca punct de referință în domeniul educațional cu privire la drepturile și obligațiile studenților,statutul studentului, ce presupune învățământ centrat pe student, Procesul Bologna, informații cu privire la noutăți la nivel european și proiecte din domeniul academic, cât și dezvoltarea unei platforme de comunicare calitativă.

Dacă ți-am deschis interesul și vrei să afli mai multe nu ezita să accesezi site-ul: www.bologna.ro . Nu fi marionetă! Ai drepturi! Reprezintă-ți viitorul!

Share.

Leave A Reply