Burse Fulbright

0

Fulbright România anunță Premiul Internațional pentru Tehnologie destinat Doctoranzilor care studiază în Universitățile de științe, tehnologii sau inginerie. Candidații pot fi atât de la Universitățile de stat din România cât și de la cele private.

Finaliștii vor beneficia de acoperirea cheltuielilor de studii, o bursă lunară care să poate fi primită pentru o perioadă de până la 36 luni, asigurare de sănătate și în caz de accident, fonduri pentru cărți și echipamente precum și acoperirea altor cheluieli necesare în această perioadă de studii. După cele 36 de luni, universitățile din Statele Unite vor finanța cheltuielile rămase pentru încheierea Doctoratului pentru beneficiarii acestor burse.

În același timp, Fulbright lansează Premiul Junior pentru studii de masterat sau cercetare în Statele Unite. Acesta include taxele de studiu, taxe de drum, asigurare medicală, acoperirea cheltuielilor pentru cărți și alte necesități. Aplicanții vor fi selectați în urma unei competiții pentru a se înscrie în programe de studiu din toate domeniile. 29 Martie 2009

Share.

Leave A Reply