BizCamp – o investiție în VIITORUL TĂU

Suntem în secolul vitezei, informațiile ne invadează, internetul este plin și lumea intr-o mișcare permanentă. Dar noi suntem în ton cu timpurile și-ți garantăm un bilet pentru viitorul tău.

BizCamp își desfășoară forțele din nou la nivel național, în ce-a de-a 8-a ediție de toamnă, pentru viitorul fiecărui participant: în București – 9 și 10 noiembrie, în Iași – 14 noiembrie, în Timișoara – 17 noiembrie și Cluj Napoca – 24 noiembrie.

Această ediție aduce teme și subiecte interesante și actuale ce te ajută să descoperi ce ai în comun și ce poți construi împreună cu alți tineri ca tine:

De peste patru ani Inspire Business reușește să aducă în cadrul aceluiași eveniment cei mai importanți angajatori ai momentului. Află care sunt ultimele tendințe în materie de job, ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorbă cu companiile și ai toate șansele să-ți începi sau, de ce nu, să restartezi cariera.

BizCamp depășește granițele târgurilor de joburi și reunește într-un singur loc oamenii care au reușit în domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiți, coach, tineri care au reușit. Toți dispuși să împărtășească propria experiență și lecțiile învățate.

Ai garantat un bilet… spre viitor. Și chiar daca nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranță vei trece de check-in. Vei putea începe să-ți clădești propria carieră, profesională sau personală.

Ar fi păcat să ratezi șansa aceasta. Așa că intră pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro, înscrie-te la eveniment și intra în comunitatea noastră de pe Facebook: BizCamp – a Career School for students and young professionals.

Ne vedem acolo!