ANOSR te trimite la Music Travel Festival!

0

ACTUALIZARE: Studenții bursieri care beneficiază de acces gratuit la Music Travel Festival 2016, oferit de ANOSR și Music Travel, sunt:

  • Larisa Sorana Baiaș
  • Sergiu Coicheci
  • Flavia Roxana Ignuța
  • Laura Silvana Miclea
  • Ioan Cristian Schuszter
  • Elena Ungureanu

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), în parteneriat cu Music Travel, susține excelența academică și oferă celor mai buni studenți din România invitații la Music Travel Festival, ce va avea loc în perioada 17-19 iunie 2016, la Herneacova (jud. Timiș, 30 de km de Timișoara)!

Dacă ești student și beneficiezi de bursă de performanță sau de merit în universitatea ta (sau echivalentă), poți beneficia de o invitație gratis la Music Travel Festival 2016! Trimite-ne, până cel târziu la data de 10 iunie 2016, pe adresa office@anosr.ro, CV-ul tău (însoțit de documente justificative, dacă e cazul) și o adeverință prin care să dovedești că ești bursier. Pentru selecție, departajarea se va face în funcție de implicarea în activități extracurriculare. În data de 11 iunie 2016 vom anunța pe www.anosr.ro care sunt studenții care vor beneficia de invitațiile gratuite la festival.

Music Travel este un festival de muzică ce reunește, într-un cadru natural superb, artiști români și internaționali, precum Akua Naru, Bebe, Yoav, Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Gonal, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Teo Milea, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Fără Zahăr, Țapinarii, Mircea Vintilă, Sonatic șamd. Mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/MusicTravelFestival/.

Share.

Leave A Reply