ANOSR premiază modelele academice din România

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) lansează astăzi cea de-a V-a ediție a proiectului Gala Profesorului Bologna, ce va avea loc în perioada 11-13 mai 2012, la Iași.

“Gala Profesorului Bologna’’ este un proiect anual desfășurat la nivel național cu scopul de a premia și motiva acele cadre didactice care aduc cel mai semnificativ plus de valoare educației din România, din perspectiva studenților. Aceștia sunt profesorii care ne formează cu adevărat ca profesioniști și ca oameni, modele demne de urmat care promovează învățământul Centrat pe Student și sunt o adevărată sursa de inspirație și motivație pentru generația noastră.

Proiectul constă în nominalizarea de către studenți a profesorilor lor preferați, ulterior aceștia fiind evaluați de către o echipă de studenți externi care analizează măsură în care cadrele didactice se încadrează în profilul „Profesorului Bologna”

Gala propriu-zisă se va desfășura pe parcursul a trei zile, în perioada 11-13 mai 2012 și include în acest an dezbateri și ateliere la care vor participa deopotrivă studenți și profesori și care vor analiză și dezbate importantă implementării în România a unui învățământ Centrat pe Student, dar și asupra ultimelor schimbări majore la nivel național și internațional în materie de educație. Asemenea edițiilor anterioare, evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere a Profesorilor Bologna unde îi vom aplauda împreună pe acei pedagogi care respectă parteneriatul real închegat cu studenții în procesul de învățare.

Invităm pe această cale că studenții să își nominalizeze profesorii favoriți pe www.profitari.ro!

Share.

Leave A Reply