ANOSR la conducerea CUC

0

Ligia Deca, fost președinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) 2006-2007 este noul Coordonator al Coaliției pentru Universități Curate.

Alianța Națională a Organizaților Sudentesti din România (ANOSR) este singura federație națională care reprezintă studenții în grupul de inițiativă a Coaliției pentru Universități Curate.

Din coaliție mai fac parte următoarele ONG- uri: Asociația Ad Astra, FAR, Pro Democrația, Edu Cer, Centrul Euroregional pentru Democrație, Centrul pentru Jurnalism Independent, Colegiul Noua Europă, Grupul pentru Dialog Social, Grupul pentru Reformă Universitară, Societatea Academică Romană, Societatea Romană de Științe Politice și Solidaritarea Universitară.

Desemnarea Ligiei pentru poziția de coordonator reprezintă atât o consecință a calităților personale, cât și o recunoaștere a dezvoltării ANOSR la nivelul societății civile din România dar mai ales rolul important pe care ANOSR îl joacă în formarea și promovarea valorilor și modelelor în mișcarea studențească .

Scopul coaliției este de a alcătui un țop al integrității universitare din care studenții să se poată informa atunci când aleg universitatea unde își vor urma studiile.

O felicităm pe Ligia și îi dorim să aducă în cadrul Coaliției pentru Universității Curate (CUC) o contribuție la fel de valoroasă pe cât a fost contribuția sa în ANOSR.

Share.

Leave A Reply