ANOSR dorește soluționarea contestațiilor taberelor studențești

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, ca reprezentant legitim al studenților din România, transmite nemulțumirea studenților cu privire la întârzierea procesului de alocare a locurilor de tabere.

Astfel, în urma contestării procedurilor legale de alocare a fondurilor publice pentru taberele studențești, așteptăm decizia oficială a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (C.N.S.C) care avea termen data de 16.07.2010.

În contextul în care termenul oficial a fost depășit, ANOSR a înaintat o scrisoare deschisă către C.N.S.C pentru luarea unei decizii urgențe în această problemă.

Taberele studențești reprezintă singura posibilitate prin care studenții merituoși și cei cu probleme sociale sunt recompensați. Întârzierea răspunsului de soluționare a generat deja pierderea unui număr semnificativ de locuri de tabere. Astfel, mii de studenți așteaptă o clarificare a situației taberelor studențești.

“Fiecare zi de întârziere reprezintă un dezavantaj pentru studenți, astfel sperăm CNSC să acționeze pentru binele studenților din România și să ofere un răspuns cât mai rapid la această problemă. Nu ne dorim ca studenții români să sufere din cauza birocratizării sistemului românesc.” Cezar Mihai HÂJ – Președinte ANOSR

Share.

Leave A Reply