ANOSR are o noua echipă la conducere

0

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România – ANOSR a organizat în perioada 24-27 august la Baia Mare, Adunarea Generală a Reprezentanţilor Studenţilor din România.

În cadrul acestei Adunări Generale, unde au fost prezenţi peste 100 de studenţi din organizaţiile studenţeşti din toată ţara, au fost organizate sesiuni de lucru. În cadrul acestor sesiuni de lucru au fost dezbătute plusurile dar şi minusurile fiecărei propuneri de pachet de legi ale educației în parte, pentru a contura cât mai clar poziţia studenţilor cu privire la acestea.

 De asemenea, cu ocazia acestei adunări au avut loc şi alegeri, în urma cărora s-a format o nouă echipă de conducere a ANOSR. Astfel domnul Cezar Mihai Hâj a fost ales pentru a doua oară în funcţia de Preşedinte al ANOSR. Student în anul VI la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa” Iaşi, Facultatea de Bioenergie Medicală a intrat în mişcarea studenţească fiind Preşedinte al Asociaţiei Studenţilor Bioingineri. La nivel naţional a fost Secretar General al ANOSR , perioada 2007-2008, iar din 2008 până în prezent Preşedinte al ANOSR, la Adunarea Generală de la Baia Mare fiind ales pentru un al doilea mandat ca Preşedinte.

Biroul de conducere este organul executiv al ANOSR care coordonează activitatea federaţiei pentru un an (2009-2010). Noul Birou de Conducere al ANOSR are următorii membrii:

1. Cezar Mihai Hâj – Preşedinte – cezar@anosr.ro,

2. Oana Răcheriu – Secretar General – oana@anosr.ro,

3. Dana Alexe – VicePreşedinte Educațional – daniela@anosr.ro,

4. Valentin Oroş – VicePreşedinte Profesional – valentin@anosr.ro,

5. Angel Codrean – VicePreşedinte Social – angel@anosr.ro,

6. Cristian Panţir – VicePreşedinte Interne – cristi@anosr.ro,

7. Carmen Dobocan – VicePreşedinte Internaţional – carmen@anosr.ro,

8. Adrian Socaciu – VicePreşedinte Financiar – adrian@anosr.ro,

9. Cristina Ramona Fiţ – VicePreşedinte PR – cristina@anosr.ro,

Bogdan Cardoş – Cenzor

Pe lângă alegeri, liderii organizaţiilor studenţeşti din România au adoptat în cadrul Adunării Generale şi noua strategie a federaţiei pentru perioada 2009-2010. Printre principale obiective ale strategiei din anul următor se numără: cercetări privind nevoilor studenţilor din România prin intermediul organizaţiilor studenţeşti membre, continuarea lucrului pe marginea legilor educației şi a documentelor conexe de aplicare a acesteia, consolidarea poziţiei ANOSR în relaţia cu actorii din domeniul educaţiei şi deschiderea către Europa, prin poziţia de reprezentant al studenţilor români în Uniunea Europeană a Studenţilor.

Share.

Leave A Reply