ANOSR a premiat cei mai tari profi

0

Sâmbătă 9 mai 2009 la Ateneul Român a avut loc premierea profilor tari din 2009. Începând din 15 februarie până pe 15 martie, studenții din România au putut să ne prezinte acele cadre didactice care îi inspiră, care fac diferența în pregătirea lor ca specialiști. Timp de mai bine de o lună și jumătate, fiecare profesor înscris pe site-ul www.profitari.ro a fost evaluat de către o echipă de evaluatori studenți.

După 8 luni de muncă asiduă, rezultatele vorbesc de la sine: au fost 832 de înscrieri totalizând 450 de cadre didactice. În urma evaluărilor, 123 dintre acestea au primi premiul de „Profesor Bologna”, ca recompensă pentru modul în care își fac meseria, pentru actul pedagogic de excelentă, pentru că știu care este menirea unui profesor, pentru că știu să se facă apreciați, pentru că oferă valoare, pentru că fac sălile de curs să fie neîncăpătoare, pentru că sunt altfel!

Suntem conștienți că 123 de profesori din numărul total de profesori pe care România îi are reprezina o proporție foarte mică, dar alături de Profesorii Bologna aleși în prima ediție, alături de cei aleși în edițiile viitoare vom creea o puternică comunitate de oameni valoroși care vor putea schimba în bine societatea.

Share.

Leave A Reply