Analiza implementării propunerilor ANOSR în cadrul Strategiei privind digitalizarea educației din România 2021-2027 – SMART-Edu

0

În octombrie 2020, Ministerul Educației a lansat procesul de elaborare a Strategiei privind digitalizarea educației din România 2021-2027 – SMART-Edu, strategia fiind structurată pe 8 domenii de interes.

Începând cu luna decembrie, ANOSR s-a implicat activ în conturarea strategiei prin formularea și completarea de propuneri privind cele 8 domenii propuse de către minister. 

Astfel, federația a participat la discuțiile și dezbaterile organizate în cadrul tuturor grupurilor de lucru constituite de minister.

Forma documentului rezultată din aceste discuții și dezbateri a fost lansată spre consultare publică, iar mai departe ANOSR a urmărit să determine câte dintre amendamentele pe care le-a înaintat au fost implementate în conținutul acestui document. 

Prin urmare, am constatat că majoritatea amendamentelor ANOSR au fost incluse, completând strategia în sensul de a răspunde nevoilor studenților, precum și a nevoilor cadrelor didactice în procesul de digitalizare a educației.

Share.

Leave A Reply