Alin are nevoie de ajutorul nostru!

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) dorește să vă aducă în atenție cazul nefericit al unui coleg de-al nostru pe nume Alin Lupu, fost președinte al OCSE (Organizația Colegiului Studențesc din Electronică) București.

Alin are nevoie de ajutorul nostru!

 

În pragul Sărbătorilor când cu toții sperăm să fim alături de toți cei dragi, acasă, departe de griji, probleme, e important să ne întoarcem privirea, sufletul și gândul mai ales către cei care au mare nevoie ca flacăra speranței să ardă mai puternic ca niciodată!

Colegul nostru Alin Lupu, un tânăr de 24 de ani din Rm. Vâlcea, fost președinte OCSE – organizație membră ANOSR, trece printr-o grea încercare: a fost diagnosticat cu o formă de tumoră extrem de agresivă și nocivă și are urgent nevoie de o intervenție chirugicală! Din păcate operația care este programată a doua zi de Crăciun nu se poate face în România!

În urma mai multor investigații pe data de 27 Septembrie 2012, medicii l-au diagnosticat cu o formă tumorală abia pronunțabilă: formațiune tumorală osteolitică, articulație sacroiliacă stângă- tumoră cu celule gigant.  Formațiunea tumorală crește foarte rapid iar riscul imediat la care se expune este obturația nervului sciatic stâng și a vaselor de sânge ceea ce duce la paralizia mușchilor pe care îi inervează sau la alte complicații grave.

Din păcate spitalele din România nu dispun de aparatura necesară acestei intervenții întrucât pentru îndepartarea tumorii este necesară extirparea unei părți din bazin și reconstrucția acestuia, lucru care poate fi posibil la Viena.

A doua zi de Crăciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena pentru operație, însă suma necesară intervenției este de 41.000 de Euro, bani pe care părinții nu îi pot obține nici prin vânzarea apartamentului în care locuiesc și nici în urma solicitării unui credit bancar datorită veniturilor foarte mici ale familiei.

În a doua zi de Crăciun, Alin trebuie să fie la Viena! Atunci când bucuria cadourilor primite încă e proaspătă și aduce zâmbete și căldură în suflet, ne dorim ca Alin să își recapete sănătatea!

Alin are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie să știe că îi vom fi mereu alături!
De aceea am pornit o campanie prin care suntem încrezători că vom strânge suma necesară operației colegului nostru!

Rezumatul medical:

Împreună suntem mai puternici! Împreună facem diferența!

Vă adresăm calda rugăminte să vă alăturați și dumneavoastră campaniei noastre pentru a-i readuce colegului nostru speranța!

Daca v-am atras atentia si considerati ca ne puteti ajuta cu orice, va rugam sa ne contactati:

Ilie Elena (familie)

e-mail: Georgyana862003@yahoo.com,

telefon:0767491441

Vă mulțumim!

 

RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei

RO19BRDE410SV77991314100 pentru Euro

 

Titular cont: Lupu Constantin Alin

Share.

Leave A Reply