Ai o idee de afacere? ANOSR și StartUp România te ajută să o pui în practică

0

ANOSR în parteneriat cu Patronatul Tinerilor întreprinzători din România organizează proiectul StartUp România care este un nou model de incubator ce  își propune să sprijine și să dezvolte start-up-urile românești. Programul se adresează oricărui tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani care are o idee de afacere precum și instituțiilor sau oamenilor de afaceri care își doresc să investească în idei noi de afaceri.

Incubatorul de afaceri oferă membrilor săi numeroase avanaje, precum spațiu pentru  desfășurarea activității de pre-incubare și incubare, exemple de bune practică, surse de finanțare, publicitate, experiență, networking, informații, un nou mod de a aborda un business, mentoring, consultanță financiară, juridică, de branding, administrativă dar și training și educație antreprenorială. 

Înscrierea în cadrul incubatorului se face pe baza de concurs de idei transmise prin intermediul site-ului startup-romania.ro. Perioada de înscriere este de 2 luni, după care urmează o preselecție a acestora, urmând ca finaliștii să participe la un interviu alături de oameni de afaceri de succes. În urma inteviurilor, vor fi selectați 50 de participanți care vor lucra timp de 6 luni în cadrul incubatorul la dezvoltarea ideii lor de afacere. La finalul celor 6 luni, cu sprijinul instituțiilor partenere, ideile participanții la incubator vor căpăta personalitate juridică.

Mai multe informații despre proiect se pot găsi pe startup-romania.ro. Mult succes tuturor aplicanților!

Share.

Leave A Reply