Adunarea Generală ANOSR: Liderii studenţilor din România se reunesc la Oradea!

0

Peste 120 de lideri ai studenților se reunesc la Oradea, în perioada 14-16 Martie, în cadrul Adunării Generale a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), eveniment în cadrul căruia se vor căuta soluții cu privire la principalele probleme ale studenților din România, se vor dezbate principalele evenimente care au avut loc în domeniul educației în ultima jumătate de an și se va stabili planul de activitate al federației pentru următoarea perioadă.

Evenimentul de deschidere va avea loc Vineri, 14 Martie, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Universității din Oradea. (Strada Universității nr.1 ) și sunt așteptați să participe alături de studenți și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, ai autorităților locale, ai Universității din Oradea și ai massmedia.

Sesiunile formale închise ale Adunării Generale ANOSR vor debuta Vineri, 14 Martie, începând cu ora 15:00 și se vor încheia Duminică, 16 Martie.

Evenimentul este organizat de ANOSR alături de Asociaţia „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie Oradea (ASI) și Asociația Studenților Farmaciști din Oradea (ASFO), cu sprijinul Universității din Oradea, al Consiliului Județean Bihor, Microsoft, Banca Transilvania, European Drinks și Celestica.

Share.

Leave A Reply