Adunarea Generală ANOSR 2010

0

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România desfășoară în perioada 22-25 iulie, la Timișoara, Adunarea Generală ANOSR. Anul acesta 120 de reprezentanți ai studenților din România se vor întâlni la Timișoara, orașul unde a avut loc Adunarea Generală – de constituire a ANOSR, acum 10 ani. Aceștia vor conveni asupra direcțiilor de acțiune pentru următorul an, vor încerca găsirea unor soluții la probleme actuale din sistemul de învățământ superior și vor alege următorul birou de conducere.

De asemenea pe parcursul următoarelor zile, liderii studenților vor dezbate impactul pe care îl va avea Legea Educației Naționale asupra studenților cât și pașii de urmat pe viitor. Studenții trebuie să conștientizeze impactul real pe care o noua lege a educației îl va avea asupra sistemului educațional din România.

Însemnatul eveniment pentru mișcarea studențească va avea deschiderea oficială JOI, ora 17:30 la Rectorat, sala Senatului din cadrul Universității Politehnica Timișoara (Piață Victoriei nr.2). Fiind un centru universitar important din România, în cadrul deschiderii ne vor unora cu prezența și vor ura bun venit studenților, gazda Universității Politehnică, Dl. Rector Prof.Dr.Ing. Nicolae Robu, un reprezentant din partea Universității de Vest Timișoara și un reprezentant al Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babes’. La deschidere este așteptată și presa.

“Vom avea peste 120 de lideri din 16 centre universitare, reprezentanți a 67 de organizații studențești din România. Diversitatea acestora va da o perspectivă națională asupra nevoilor studenților pentru următoarea perioadă.” Cezar Mihai Hâj – Președinte ANOSR

Acesta este un eveniment ANOSR, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Share.

Leave A Reply