17 – 23 Aprilie: Studenții învață la Timișoara despre asigurarea calității în învățământul superior!

0

În perioada 17-23 Aprilie, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR)  alături de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) organizează la Timișoara, Sesiunea de pregătire a studenților în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior. În cadrul acestui program de formare a viitorilor evaluatori ai instituțiilor, participă un număr de 32 de studenți din toată țara.

Deschiderea evenimentului va avea loc astăzi, 17 Aprilie, ora 15:00 în Sala Mica a Senatului Universității ”Politehnica” din Timișoara,  etajul 1, clădirea rectoratului, Piața Victoriei nr 2. Sunt asteptați să participe în deschiderea evenimentului reprezentanți ARACIS, domnul rector al Universității ”Politehnica” din Timișoara, Prof Univ Dr Ing Viorel-Aurel Șerban, reprezentanți ai Universității de Vest din Timișoara și ai Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnica (COSPol).

Evenimentul este organizat cu sprijinul Universității ‚‚Politehnica’’din Timișoara și al organizațiilor studențești membre ANOSR: Asociația de la 4, LigaAC, LSCT, LSFETc, LSFMPT, LSFMT, L.S.F.E.E., OSTL. Acesta va începe cu dezbaterea ‘’Rolul și Implicarea Studenților în Asigurarea Calității’’ la care sunt invitați studenți, reprezentanți ai mediului universitar și experți ARACIS.

Obiectivele sesiunii de formare, vizând participanții, sunt ca aceștia să înțeleagă importanța implicării studenților în creșterea calității educației precum și funcționalitatea sistemului educațional din România și managementul universităților, să cunoască procesul de asigurare a calității, extern și intern, național și internațional, să înțeleagă cum decurg vizitele de evaluare instituțională ARACIS și care este rolul studentului în cadrul comisiilor de evaluare și în același timp să își dezvolte competențele de reprezentare a studenților.

Mai multe detalii cu privire la eveniment pot fi accesate aici: www.calitate.anosr.ro și pe www.anosr.ro

Pentru mai multe detalii, vă stau la dispoziție:
Anca MĂRGINEANU
Vicepreședinte Educațional ANOSR | Tel: +40763 329 948 | E-mail: anca@anosr.ro
Brîndusa LUNGU
Vicepreședinte PR ANOSR  | Tel: +40751 422 171  |  E-mail: brindusa@anosr.ro
Norbert KAZAMER
Reprezentant COSPol | Tel: 0743 012 975| E-mail: norbert.kazamer@lsfmt.ro

Share.

Leave A Reply